Min rosa hockeyhjälm har helt visir

oktober 26, 2010

Enkla meningar att informera spelarna med. Lyssna bra. Spela bra. Klubba endast mot puck. Fajtas NEJ. Hjälm bra. Visir bra. Munskydd bra. Halsskydd bra.

Detta eftersom barnsliga pojkar inte vet hur man spelar hockey och tar till dumheter mot varann, speciellt om dumma domare ignorerar det. Givetvis kan man bli skadad i Hockey eftersom det är helt uppenbart att alla som befinner sig i rinken inte borde vara där.

Nu har denna lilla gubbe blivit skadad i en hockeymatch och alla inblandade reagerar helt fel, anser jag, eftersom det finns skydd mot detta,

Rosa hockeyhjälmOch om inte min rosa hockeyhjäm duger finns det alltid andra tuffare färger. Att lämna fejset fritt i en tuff sport som hockey betraktar jag som enfaldigt och att det uppmuntras är kanske än mer beklagligt.

Om man inte upplever klubbor i labbarna hos folk med skridskor på tassarna som tillräckligt farligt finns det en annan pryl som ofta susar fram i 200 knyck. Den kallas puck och den kan upplevas som ganska hård av vissa.

halsskyddSen finns det skriskor som kan upplevas som ganska vassa mot en oskyddad strupe dessutom och givetvis finns det skydd mot detta med. Halsskydd. Och vill man inte använda detta, om det inte skulle vara tufft, finns det ett pris till alla inblandade som har potentialen att kola vippen. Det kallas Darwinpriset.

Named to honor Charles Darwin, the Darwin Awards commemorate those who improve our gene pool by (accidentally) removing themselves from it. The Award is generally bestowed posthumously.

.
Vi tycker det verkar fjantigt att rappa till folk och absolut borde dessa fjantar inte befinna sig i rinken, inte heller domare som ignorerar det. Det finns nämligen de som rappar tillbaka mot idioter och det har vi visst medlidande med. Och eftersom ni inte har hittat intelligentare saker…ännu att pyssla med, ok, javisst, spela Hockey! Men skärpning nu pojkar! Barnsliga killar vill ingen ha!

Jag är inte impad.
Tummen ner till alla inblandade!
Emvie

Annonser

Ett svar to “Min rosa hockeyhjälm har helt visir”

  1. HB Nyhetskonsult AB Says:

    Man ska respektera människor. Speciellt människor som gör det som de vill och högst önskar, som att åka skridskor, tacklas eller kriga. Ja alla borde få göra det som de vill utan att en massa media kommer och lägger sig i.

    Dessutom gillar jag rosa hockeyhjälmar, men inte hockey.

    Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: