EU-tanten Sahlin lovar, men kan hon leverera?

september 16, 2010

Tant Mona Sahlin vill givetvis se bra ut i valspurten. Att ta fram ett av offren i EU-medlemskapets race mot bottnen blir skitbra! Det lurar alltid någon som inte kan se det riktiga sambandet. Politikeradeln mot folket.

/Emvie

Annonser

4 svar to “EU-tanten Sahlin lovar, men kan hon leverera?”

 1. Josef Boberg Says:

  ”Mona och Fredrik – ni bör regera tillsammans !” – DN 15/9-10 – ”Växelbruket mellan borgerliga och socialdemokratiska regeringar har gett en hygglig förnyelse av Sverige de senaste 35 åren. Med en stor koalition skulle nästa våg av reformer bli både djärvare och uthålligare.”

  Jo… – det blir i så fall den handlingskraftigaste regering Sverige har haft – sedan Tage Erlanders på 1940, 50 och 60-talen. Detta därför att: ”PARTISAMVERKAN ÖVER BLOCKGRÄNSERNA ÄR WIN-WIN FÖR ALLA”.

  Sannolikt skulle en sådan regering kunna göra någonting åt RÄNTEBLUFFEN på ett framgångsfullt sätt – såväl som att finna kreativa lösningar på MAKTENS MYSTERIUM – menar Josef

 2. emviemartin Says:

  Det tror jag inte riktigt kan kallas ett troligt scenario, Josef, gulleplutt. =) De goda medlemmarna ur S&M har redan hoppat av och sitter just nu och surar och vet inte riktigt om Aktiv Demokrati. Men det kommer lyfta successivt fram till 2014 om vi organiserar det hela. 😉
  …med denna attityd av Eckhart Tolle: http://www.youtube.com/watch?v=rdgO4UDrwm8


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: