Kristdemokraterna valde in Hitler 1933

september 10, 2010

Göran Hägglund kan inte välja mellan Ohly och Åkesson.

– Det är som att fråga: ”Vill du ha pest eller kolera”, säger han till Aftonbladet.

Jag vill meddela Göran Hägglund att Kristdemokraterna valde in Hitler 1933 som rikskansler i Tyskland tillsammans med de andra ”Allianspartierna”.

Kristendomens inkvisition och korståg i gammal och modern tid ska vi inte ens tala om. Vad ska vi kalla Kristdemokraterna? Anterograd amnesi orsakad av syfilis? 

Vill du ha ett rent samvete har du Aktiv Demokrati eller Tillit i valet 2010. Vi undviker att blanda in religioner eller gamla ismer i helt vanlig sakpolitik.

Makten till folket! =)

/Emvie

Annonser

28 svar to “Kristdemokraterna valde in Hitler 1933”

 1. MrPerfect72 Says:

  Haegglund har raett att doema. Vi ska vael doemma andra? Aer det inte det Jesus laert oss?

  Speciellt bra blir det kanske om vi doemer Ohly och Jimmie foer synder de aennu inte begaatt. 😉

  Det aer val och politiker tror att de vinner roester paa smutskasning. Jag foerlaater Haegglund.

 2. brutefish Says:

  [Censurerat en del som inte kan kallas sakligt =)]

  så det är ett likhetstecken mellan svenska moderna kristdemokrater och göran hägglund mot tyska kristdemokrater i mellankrigstiden i europa. hör du själv [censur] ? [Javisst hör jag. Artikeln jag skrivit kritiserar KDs partiledares uttalande med andra fakta i syfte att skapa en finare debatt i framtiden]

  dessutom var det största paritet inte ett ”alliansparti” utan nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet. [Korrekt. Trots detta hade den tyska ”Alliansen” (inkl.kristdemokrater) kunnat samverka med de andra partierna och inte Hitler]

  för att klargöra, sympatiserar inte med någon sida, [Jag har sypatier med den som attackeras med bajs och skickade med denna artikel fram fakta som kan skapa mer ordning i debatten] men sånt där nonsens måste bara kommenteras och förlöjligas. [Enig.]

 3. Anders Says:

  hade vårt svenska parti kristdemokraterna rösträtt i Tyskland 1933?

  vad jag vet existerade detta parti inte då, det skapades ju av Alf på sjuttiotalet som kristen demokratisk samling.

  däremot VET vi att vänsterpartiet aktivt stödde Stalin på sin tid och var enorma beundrare av öststatskommunismen ända till murens fall….

  • emviemartin Says:

   Jag ver inte om det kan vara sanning men jag tror att det fanns hotfullhet och rädsla eftersom Stalin satte en ishacka i Trotsky.

   Och Ohly var Folkpartist (Ja, dagens sanning, faktiskt) Därföer är Folkpartiet kommunister nu.*ironi* =) Ha ha ha.

   Mer sakpolitik tack mindre bajs!

 4. Jaha Says:

  [Censurerade bajset i din artikel =)]
  Du jämför sveriges kristdemokrater anno 2010 med tysklands anno 1933. [Ja endast pga. den artikel jag refererar till]. Namedropping i alla dess avarter är populärt hos de mindre upplysta. [Ja. Jag vill inte pyssla med detta. KD drev fram detta genom sin partiledares uttalande. Han borde inte vara partiledare i ett kristet parti.]

  Gudrun Schyman kallade sig i många år kommunist. [http://sv.wikipedia.org/wiki/Kommunism] Tror du hon har samma åsikter som Kim Jong Il? [Nej. Ett begrepp kan tolkas olika och tas som slagord till saker som motverkar samma ord. http://sv.wikipedia.org/wiki/Oligarki och http://sv.wikipedia.org/wiki/Partikrati kan ex. ta ordet demokrati]

 5. AxelVK Says:

  Jaa? Och? Kommunisterna valde in Stalin. Mördade dubbelt så många som Hitler. Och Lars Ohly försvarar den ideologin. [Nja… Sanning med modifikation. Citat av Ohly http://sv.wikiquote.org/wiki/Lars_Ohly%5D

 6. Pierre Says:

  En sak jag skulle vilja att du kontrollerar när du ändå håller på; Hur har Socialdemokraterna agerat i diverse ”rasrenhetsfrågor” med allt vad det innebär av tvångssteriliseringar och bevarande av döda människors kroppar/skelett?
  Vad Kristdemokraterna i Sverige beträffar så har de funnits sedan 1996, vilket gör att de näppeligen kan tänkas ha sett till att Hitler kom till makten. Bakgrunden till Kristdemokraterna är Kristen Demokratisk Samlig som skapaden 1964 och då hade Hitler redan varit död i nitton år.
  Ditt blogginlägg är, rent ut sagt, gräsligt.

 7. Pedro Ovalle Says:

  Hey, jag bor lang ifran sverige, nämligen i Temuco chile.
  Högern av rädsla för komunismen valde mordaren Hitler, och Sverige var aldrig neutral i kriget.
  Hälningar fran Mapuches land.

  • emviemartin Says:

   Högern tenderar att ha sina mördare…men jag tycker mig dock se ett mer tydligt samband…

   Diktatur och fega politiker i maffians grepp och fascism, krig, övervakning mot folkstyre och frihet.

   Folkstyre nu!


 8. Ja, må så vara sant på ”denna tid!”.
  I modern tid sa Lars Ohly att ”Jag var ledsen över att Berlinmuren föll!” Det sa han i en svt-intervju… se här: http://www.youtube.com/watch?v=RbzRZWFZHs4 Går att se 7 minuter in!

  De pratade om pest eller kolera! Om man som Lars Ohly är ledsen över detta, kan jag inte något begripa. Min mamma flydde själv från öst till väst, tack vare att min morfar hade ett högt ämbete i Tyskland på denna tid. Han såg vad som var på väg att ske. På sin tid gjorde han ”Sieg Heil” med knuten näve. Bara pga detta var han nära att sättas i fängelse. Men han lyckades få min ”familj” att fly. De sattes på den svarta listan. Min mamma och syster fick säga till sina bästa kompisar i skolan ”Vi ses imorgon!”. De var 7 år gamla, men visste vad som gällde. De skulle aldrig mer träffa dem, men var tvungna att låtsats som ingenting. De flydde med dubbla kläder på sig, samt sin favoritnalle. De lämnade ALLT!

  De som var kvar i öst, fick till 1989 inte det så bra, jag vet allt. Har släktingar, och min mammas vänner som var kvar då. Åkte dit året efter då muren föll. Jag förstår Hägglund… för det ÄR PEST eller KOLERA. För du måste inse detta. Lars Ohly sa VERKLIGEN att han var ledsen för att Berlinmuren föll. Jag gråter då jag ser detta… du kan också se vad han sa, direkt på klippet jag skickade med. Ge mig gärna ett mail om vad du anser om detta. Patrik Jönsson heter jag, född 1982… Pajon på Aftonbladet och mittklipp!

  Ha en fortsatt fin dag och önskar dig allt det bästa!

  Vänligaste hälsningar, Patrik

  • emviemartin Says:

   Det var tyskarna som fick betala dyrt att de valde Hitler, marionetten som ville skapa storeuropa, som valdes in av de konservativa.

   Girigheten och dumheten hos folket som enbart tittade i pungen precis som apor och lurades av rasistisk propaganda fick betala mycket mycket dyrt.

   Sovjeterna fick betala dyrt att de valde att ha diktatorn Stalin. Defick betala dyrt att de ville ha en ”stålman” som de lyfte till skyarna och inte stod upp som medborgare och tog in Leo Trotsky. En mer balanserad demokratisk man. Du har ett val idag. Nu har vi i, stor-EU, diktatoriska regimer som övervakar folket och piskar dem till lydnad.

   EU-projektet har bankmaffian i ryggen och de vill ha fler krig, mer blod och mer produktion och konsumtion trots att fabrikerna spottar ut massvis varje dag helt automatiskt med robotar.

   Bankmaffian verkar tycka att krig och lydnad är kuckilimuck eftersom det skapar produktion. Men komigennuva!? Det finns ju ingen rimlighet i hela spektaklet. Vi borde skapa fina saker tillammans!

   Vill du ha folkstyre? Javisst vill du det. men har du det?
   Komigennuva!? Sverige i krig med Afghanistan? Va!? Komigennuva!? Vem vill egentligen ha det? Vem tror att Al-Queda finns? Komigennuva!? kolla in ”CIA+Bin Laden” i tuben!

   Jag vill se diskussion, samverkan nu och mer folkstyre i Sverige, ex. ska vi diskutera EU-medlemskapet och Eurons framtid i balanserad form, kanske tala om att ha en tullmur mot de totalitära regimerna och sedan votera om sakfrågorna.

   Bankmaffian ska slappna av mer nu och spendera lite pengar tillsammans med oss och sjunga och spela gitarr, tycker jag.

   Vi ska ge kvinnor mer ledighet och dela jobben och ha mer fritid tillsammans! Inte kriga. Fred nu! Riktiga kramar inte prostituerade kramar! Samverkan!

   Kram till allihop! Var lagliga, var hederliga! Skapa goda saker! Vakna nu! Var riktiga individer! Se till att vi skaffar oss RIKTIG demokrati. Aktiv Demokrati ska ni fundera en stund på nu, anser jag.

   Kram! =)

   • Calle Dalin Says:

    ”Vill du ha folkstyre? Javisst vill du det. men har du det?
    Komigennuva!? Sverige i krig med Afghanistan? Va!? Komigennuva!? Vem vill egentligen ha det?”

    Då får en iaf att skratta men för att försöka vara lite seriös (så att en av oss är det…)
    Sverige är väl ändå inte i krig med Afganistan?! Isåfall har jag missat krigsförklaringen… Men till frågan om jag VILL att Sverige ska vara i krig med Afghanistan så får nog svaret bli nej.

    Hur som så skulle det nog bli ett konstigt land om vi bara gjorde vad vi ville och struntade i vad som behövdes.

   • emviemartin Says:

    Kul att man kan skratta. =) Härskartekniker funkar inte på mig.

    Till saken:
    Jo. Sverige krigar i Afghanistan och lyder USA som en hunsad hund.

    Vad vill du ha?
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Krig
    eller
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Fred

    S+MP+V = krig
    Alliansen = mer krig
    Folkstyre = fred (tror jag)

 9. Markus Says:

  Skillnaden är ju att Lars Ohly _personligen_ har hyllat kommunistdiktaturer. Långt ifrån samma sak som att jämföra med vad ett annat parti i ett annat land gjorde för 80 år sedan.

  • emviemartin Says:

   Hyllandet av diktaturer/halvdiktaturer/maffiastyren som klistrat på sig fina ord som ex kommunism, socialism, demokrati, liberalism etc… kan endast sluta om vi skapar riktigt folkstyre.

 10. Stefan Frankl Says:

  Ja folkstyre vore ju bra om det inte fanns så många idioter bland folket, sen då har vänstern har betydligt fler och betydligt grymmare mördare än hitler.

  • emviemartin Says:

   Enig. Idioterna ska bort ur folkstyret. =)
   En utbildningsprocess som innefattar politisk historia, meditation och diskussioner om ex. ”Trotsky, Stalin, Hitler, NLP, Obama, Militärindustriella komplexet” etc. etc. och slutar med att ca 95% kvalificerar sig borde rimligtvis kunna fixa den saken. =)

 11. Stefan Frankl Says:

  Ja skulle man kunna få till det så håller jag helt med dig att det vore en intressant idé 🙂

 12. emviemartin Says:

  VAR JESUS KONSERVATIV ELLER VILLE HAN DELA LIKA?

 13. emviemartin Says:

  Tydligen har kristna katoliker varit i farten igen!

  ”I Österrike var Jörg Haiders FPÖ också länge isolerat av de övriga partierna. Men partiets stöd växte och i valet på senhösten 1999 blev man näst största parti. Efter många turer bildades en tvåpartiregering mellan FPÖ och det katolsk-konservativa ÖVP.”

  http://www.aftonbladet.se/debatt/article7844910.ab


 14. […] om Kristdemokraterna: Birro ansöker som partiledare till Kristdemokraterna Fakta om hur Tyska Kristdemokraterna valde in Hitler 1933 Like this:GillaBli först att gilla denna […]


 15. […] Ps. Eftersom detta varit en poppis hitlervideo tar jag denna igen pga. sambandet mellan Kristdemokraterna och Hitler. […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: