Helt riktigt av Martin Ezpeleta

juni 2, 2010

Martin Ezpeleta har helt rätt och han kan säga det för han är själv en slags invandrare eller har invandrarbakgrund. Provocerande och irriterande för många svenskar som byggt sin retorik på att integrationen verkligen fungerar.

Det Martin Ezpeleta talar om, i fallet med den ludna och storkranade invandraren, är visserligen en slags frivillig assimilation, men det har faktiskt ingen betydelse hur mycket sympati man har för invandrare som byter namn och gör allt för att bli svenskar eller samma sak för de som behåller sin identitet. Segregationen skapas nästan helt automatiskt för någonstans har alla en gräns för hur tolerant man kan vara.

Det behöver inte ens vara nedskräpning med sopor eller turkisk musik mitt i natten en vardag. Vissa blir irriterade redan i nivån av lila lastbilar och känner kväljningar. Detta är heller inget man rår för. Vi har alla olika toleranströsklar.

Saken är dock den att om alla skulle bojkotta lila lastbilar och de märken som marknadsför sig med dem så skulle de strax försvinna. Problemet löst. Med invandrartäta områden är det precis tvärt om. Svensk bojkott, rasism, intolerans, diskriminering, ogillande och utflyttning av svenskar leder till ökad invandrartäthet och ökad segregation.

Mitt tips är att vi hjälper till med fredliga medel att demokratisera de länder som folk flyr från, ex. genom bojkott och lokala hjälpinsatser. Mer demokrati i världen kommer sannolikt leda till en helt automatisk och positiv återvandring och med den retoriken är Sverigedemokraternas nazism helt överflödig.

Min tolerans ger inte ens Martin en chans. Sorry Martin. Jag vill se fler snygga, blonda, lagom bruna och blåögda svenskar i hela världen och det finns ingen dikt i hela världen du kan skriva som kommer ändra det. Det är bara en fråga om personlig smak. =)

Och jag skulle faktiskt kunna vara en lurvig storkranad invandrare med svart krullig kaluf och skriva detta genom denna blogg. >;OD Sug på den, Martin!

Platonisk kärlek
Emvie

Annonser

7 svar to “Helt riktigt av Martin Ezpeleta”

 1. Johannes Says:

  Wow. . . det bästa jag läst på länge! 🙂 Bra att du vågar stå för dina åsikter! Håller för övrigt med helt och hållet! 😉

 2. mrperfect72 Says:

  Ha ha ha. Du e foer go, Emvie…eller Muhammed, vilket det nu aer! 🙂 En kvinna skulle ju kunna gilla en lurvig arab med gigantisk kran och hon skulle ju kunna hata en sjaelvgod Argentinare.

 3. Josef Boberg Says:

  ”Mitt tips är att vi hjälper till med fredliga medel att demokratisera de länder som folk flyr från, ex. genom bojkott och lokala hjälpinsatser. Mer demokrati i världen kommer sannolikt leda till en helt automatisk och positiv återvandring och med den retoriken är Sverigedemokraternas nazism helt överflödig.”

  Jo… – Emvie – det har Du ju i o f s helt rätt i. Men nu är det ju de facto så att Sverige är ett av de mest drabbade länderna i världen av RÄNTEBLUFFEN = ett land med minst av demokrati i meningen FolkStyre uti.

  Så hur i Jisse namn skall Wi då kunna hjälpa alla andra länder – som ju i grund och botten har betydande mera av demokrati – i meningen FolkStyre – än vad Wi i Sverige har ❓

 4. mrperfect72 Says:

  Finns det en motsaettning i att hjaelpa Sverige och vaerlden samtidigt, Josef? 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: