Hora betyder att utföra sexuella handlingar åt en annan mot ersättning, eller?

maj 2, 2010

Dumma vore brudparet Laila Bagge och Niclas Wahlgren om de inte gjorde det med tanke på att idioterna betalar för det. Tycker absolut inte man kan kalla detta att hora.

Ordet hora kommer av en speciell folkdans.

Prostitution, dvs. att utföra sexuella handlingar mot ersättning kallas felaktigt att hora i dagligt tal, anser jag, och kommer under sexköpslagen. Sexuella handlingar kommer nog inte att visas upp i TV4.

Ordet hor är en äldre benämning på utomäktenskapligt sexuellt umgänge och det handlar det ju inte om i detta fall. Men om ordet hora kommer av svenskans hor skulle jag inte vara skyldig till både vare sig hor eller dubbelhor utan enbart lönskaläge. Dessutom innebär denna benämning av hor eller hora att pengar inte behoever vara inblandat alls utan att allt kan ske med egen lust och vilja.

Hor avkriminaliserades 1937.

Det finns helt klart värre horerier och mutskandaler om man nu vill placera det i den kategorin. Detta sker ju helt öppet och är ju inte olagligt. Om det snygga brudparet ger ut erotik eller porr mot betalning, som vi givetvis looovar att inte utsätta för fildelning, vore DET givetvis ett steg till, men fortfarande lagligt och absolut inte att hora.

Kärlek
Emvie

Att hora i vardagen

Bästa kändisarna

Till salu?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: